Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Love for Wine



Italiaanse Vissoep

Italiaanse VissoepItaliaanse Vissoep

Natuurlijk zijn er tal van varianten van dit gerecht. Die een ieder een andere wijn vragen!

Belangrijkste is hier de componenten in te delen.

Dit gerecht komt uit de Workshop Wijn-Spijs van Basilicium in Deurne . 

In het kort worden de volgende ingredienten gebruikt

  • Zeevruchten

  • olijfolie

  • ui

  • knoflook

  • bospeen

  • bleekselderij

  • venkel

  • witte wijn

  • visbouillon

  • zeewolf

  • tomaat

  • peterselie 

De wijnkeuze is de Serai Bianco uit Veneto. Een blend van Trebbianno, Pinot Bianco, Chardonnay en Sauvignon Blanc. Aromatisch sappig rond en vol met net dat frisse zuur op het eind. De frisse zuur sluit zich perfect aan bij de frisse componenten in dit gerecht. o.a. De combinatie met de venkel en bleekselderij wordt mooi in combinatie met de wijn op een fijne manier naar voren gebracht. daarnaast zorgt de sappigheid voor een aangename combinatie met het visvlees o.a. de zeewolf en het zeevruchten banket.  

Wil jij meer weten over de workshops kijk dan hier

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.